El govern de Vallbona contracta al número 2 de Veïns amb Veu

posted in: Notícies | 0

Des de Som Vallbona-JUNTS alerten del perill de despesa del tàndem Corral-Fontecha. Vallbona és governada per un acord de la CUP i Veïns amb Veu.

Si en la passada legislatura ja van alertar que l’advocat Fontecha va presentar factures per les quals no havia estat contractat, ara denuncien que ho ha tornat a fer i que se l’hi han contractat els serveis jurídics de l’Ajuntament.

Anuncien que això suposa una mala praxi política, i creuen que Veïns amb Veu “li ha colat un gol a l’Alcaldessa Meritxell Baqué i a la CUP”, demanen que es rescindeixi aquest contracte de forma immediata.

“En el darrer ple municipal es va aprovar la contractació d’una auditoria externa al Departament d’Urbanisme, si aquesta auditoria la realitza Fontecha, no la considerem vàlida. No es poden fer auditories polítiques” afirmen des de SV-JUNTS.

Qui és el Sr. Fontecha?

Fontecha és un advocat que sempre ha treballat en assessoria a l’administració municipal. Ha estat assessor del PSC a Hostalets de Pierola fins que va decidir col·laborar amb les tasques urbanístiques del regidor Corral (Veïns amb Veu) a Vallbona d’Anoia.

En les passades eleccions va decidir presentar-se a les eleccions municipals de Vallbona d’Anoia malgrat no ser d’aquest municipi. I ara torna a treballar pel govern com a assessor jurídic amb un contracte d’obra o servei.

Des de Som Vallbona-JUNTS, demanen a l’alcaldessa que no contracti els serveis de Fontecha, ja que “no es pot ser jutge i part a la vegada” i li recorden a la CUP que els serveis jurídics de la Diputació de Barcelona són gratuïts i més eficients. “No representen cap cost per la ciutadania de Vallbona, les endollades de VV, sí” afirmen.