Mitjançant l’accés i ús del Web, l’usuari accepta que Junts per Catalunya pot utilitzar cookies (galetes en endavant) pròpies i de tercers (en concret, Google Analytics, i sessió de WordPress), de sessió i permanents, amb la finalitat de permetre la navegació a través del Web d’acord amb característiques predefinides, el seguiment i anàlisis del seu comportament i la gestió d’espais publicitaris.

Les galetes constitueixen procediments automàtics de recollida d’informació relativa a les preferències determinades per un usuari d’Internet durant la seva visita a un determinat web amb la finalitat de reconèixer-ho com a usuari recurrent i personalitzar el seu ús i facilitar una navegació més ràpida.

L’usuari pot configurar el seu navegador per acceptar o rebutjar per defecte totes les galetes o per rebre un avís en pantalla de la recepció de cada galeta i decidir en aquest moment la seva implantació o no.

Els procediments per al bloqueig i eliminació de les galetes poden diferir d’un navegador d’Internet a un altre, per la qual cosa l’usuari haurà d’adreçar-se a les instruccions facilitades pel navegador d’Internet, com aquests que es detallen a continuació:

Aquests navegadors estan sotmesos a actualitzacions o modificacions, de manera que no podem garantir que s’ajustin completament a la versió del seu navegador.

En cas que l’usuari desitgi rebutjar la utilització de galetes, pot tenir limitat l’ús d’algunes prestacions del Web. Si continua navegant pel Web sense denegar la seva autorització, implica que accepta el seu ús per part de Junts – Som Vallbona del Web.

Per a qualsevol qüestió addicional relacionada amb l’ús de galetes, l’usuari pot enviar la seva petició mitjançant un correu electrònic a dpd@juntspervallbona.cat