Som Vallbona-JUNTS enceta la seva campanya de Nadal i Any Nou

publicat a: General, Notícies | 0

Com l’any passat, SV-JUNTS posa en marxa una campanya de promoció del comerç local durant les Festes Nadalenques. Consideren que és un error la supressió del Concurs de Pessebres de Vallbona.

Com cada any, la formació juntaire posa en marxa la seva campanya de Nadal paral·lela a la Vallbona Comerç. “Valorem molt positivament la campanya institucional però volem aportar el nostre granet de sorra a la promoció del comerç del poble”, afirmen.

En la mateixa línia, no entenen quins motius han portat a la supressió per part de l’Ajuntament del Concurs de Pessebres que omplia de vida, joia i color les cases del nucli històric de Vallbona. Creuen que era un goig perdre’s pel Carrer Major a veure els pessebres de les cases i locals. “Més enllà d’allò que representen, són una expressió artística digna d’admiració que deixava embadalit tothom que passava”, afirmen.

Volen desitjar bones festes a tothom i una bona entrada d’any, i recordar a totes les persones que no ho podran passar en família. Animen a omplir de vida el poble, a comprar al petit comerç i a participar de la campanya de Vallbona Comerç. Rasca i guanya!